A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №1 смт Крижопіль
Крижопільської селищної ради

Завітали у гості маленькі дошкільнята

Дата: 20.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 8

Навчання у школі - це один із найважливіших етапів у житті кожної дитини, адже з малюка, якого всі опікують, вона повинна стати самостійним школярем з новими обов'язками в новому оточенні. А це непроста задача, яка супроводжується хвилюванням, роздумами, сподіваннями. Тому 20 квітня з мамами і татами до Ліцею №1 смт Крижопіль завітали у гості маленькі дошкільнята.

Їх зустрів привітальним таночком хореографічний колектив «Юність»(керівник Роздорожнюк Г.І.), а потім за допомогою гри - квесту вони познайомилися з чудовими класами, де їм незабаром доведеться навчатися, у супроводі казкових квіткових фей (учениці 8 - 10 класів Лінива Анастасія, Степаненко Анна, Росла Софія, Мужилівська Поліна, Федорчук Софія, Чайковська Тетяна, Лагуна Антоніна, Лупол Ліна) побували на станціях «Поетична», «Загадкова», «Математична», «LET'S GET TO KNOW»(«Будьмо знайомі»), де їх зустріли досвідчені педагоги Величко Л.О., Сташенко Л.В., Мацюк Ж. П. та Бутріна Г.Г., які виховали не одне покоління талановитих, творчих, розумних, успішних людей.

А на станції «Танцювальній» їх чекала сама Королева квіткових фей (учениця 10-Б класу Мазник Анастасія).

Інтерактивні методи і прийоми НУШ, сучасне інформаційно - комунікаційне обладнання, дружня атмосфера сприяли розвитку компетентностей майбутніх першокласників. Заняття пройшли змістовно, цікаво і весело.

Зовсім непомітно у грі збіг час, і ось уже малюкам за допомогою квітів, які вони отримали за активну участь у конкурсах, вдалося сплести віночок-символ того, що наш ліцей-це велика дружня родина, члени якої невтомно працюють, здобуваючи знання.

А нагородою нам були сяючі дитячі оченята, радісні усмішки і щире бажання скоріше стати школярами.

Поки дошкільнята знайомилися з ліцеєм, батьки взяли участь у бесіді з дирекцією, під час якої директор ліцею Мартинюк М.І. презентував досягнення педагогічного колективу у навчанні та вихованні здобувачів освіти, а також мали змогу отримати рекомендації у навчвнні дітей молодшого шкільного віку від практичного психолога Козаченко Т.В.

Бажаємо діткам цікавого відпочинку влітку та з радістю будемо чекати їх у нашому ліцеї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень